La Batalla de la Memòria (2a Edició DVD)

La Batalla de la Memòria (2a Edició DVD)

Benvinguts


Hem creat aquest bloc amb la intenció de donar a conèixer el nostre treball, distribuir-lo i, d'altra banda, crear un punt de trobada, un espai comú en el qual compartir opinions al voltant del documental i les seves històries. Us convidem a veure una peça del documental i us deixem aquest contacte:
labatalladelamemoria@gmail.com
A través d'aquesta adreça podreu adquirir una còpia del documental o contactar amb nosaltres per a la seva projecció o distribució.
La premsa té a la seva disposició la següent adreça:
batallamemoriapremsa@gmail.com

Mario Pons Múria

La Batalla de la Memòria

La Batalla de la Memòria
Portada DVD Batalla de la Memòria

La pel.lícula

“La Batalla de la Memòria” és alhora la història dels nostres avis, soldats de la Guerra Civil Espanyola i la de les avies mares que foren refugiades, però també és la història de totes les generacions que han nascut més tard i que, fins fa ben poc, no han pogut parlar en llibertat ni d’aquest conflicte ni de les seves repercussions.

Aquesta no és només la història d’una batalla, aquesta és la història tant dels que estigueren al front de l’Ebre, com dels homes i dones que patiren la devastació de la guerra des de la reraguarda, però sobretot és la història dels silencies que vingueren després de la Guerra Civil. La repercusió de l’Alçament Franquista, la Batalla de l’Ebre, la Dictadura i una Transició mal resolta, han deixat ferides molt profundes, que en el cas de les Terres de l’Ebre, encara perduren tant en els records de vida dels seus protagonistes, com en l’empobriment i la immigració a la que es veuen abocats els seus habitants en l’actualitat.


trailer

martes, 22 de diciembre de 2009

Punts de venda

Aquí estan els punts de venda actualitzats. També us podeu adreçar a labatalladelamemoria@gmail.com
BARCELONA LLIBRERIA GENERALITAT. C. Rambla dels Estudis, 118. LLIBRERIA CATALONIA S.A Ronda de Sant Pere 3 KEBRA. Carrer de les Sitges 8. GIRONA LLIBRERIA GENERALITAT. C. Gran Via de Jaume I, 38.
LLEIDA LLIBRERIES GENERALITAT. C. del Dr. Fleming, 19, baixos. TARRAGONA LA CAPONA C/Gasòmetre, 41-43 DE LA RAMBLA Rambla Nova, 99 LLIBRERIES DE LA GENERALITAT. C. Major, 37. MADRID Llibreria Blanquerna C. Alcalá, 44 REUS MARI TERE S.L. C/ de l'Argentera, 20 GALETEA LLIBRES C/ Jesús, 5-7 GAUDÍ C/ Galera 12, local TORTOSA VILADRICH, 2 C/ Despuig, 2 AMPOSTA Llibreria La Gavina. C/ Major,21. Llibreria Pont del Grau. C/ Grau,6. MORA D'EBRE Lllibreria Bassa. Av. Comarques catalanes, 13. GANDESA Papereria Puey. C/Valencia 3 FLIX Copisteria 3m10. Plaça major 13. Llibreria Mestres CB. C/ Major 19. MORA DE NOVA Llibreria Ordoño. C/ Major 46. ASCÓ Can Solfa. C/ dels Clots, 16. DELTEBRE. L'Aranya. Av. Esportiva, 84
L'AMPOLLA: Llibreria Avelina. Fata Morgana. L'AMETLLA: Llibreria Sant Jordi EL PERELLÓ Llibreria Mussiol. SANT CARLES DE LA RÀPITACastellà